top of page
Search

A május a vidékcentrikus, a női, valamint egyes hír- és bulvár oldalak előrelépését hozta

Updated: Aug 31, 2021



A vidékcentrikus oldalak és a női oldalak általában javítottak helyezésükön, és bár alkalmanként vannak példák az ellenkező előjelű mozgásra is közöttük, ez kisebb mértékű, mint az előrelépés. A televíziós vagy általánosabban a mozgóképes tartalommal foglalkozó site-ok esetében nem ennyire egyértelmű a kép, a minimális mértékű pozitív és negatív irányú változások mellett az előbb említett óriási előrelépés inkább a szabályt erősítő kivételnek tűnik.


A májusi nyertesek között van még több hír- és bulvár oldal is, míg a nyár közeledtével és a COVID-járvány visszaszorulásával párhuzamosan az időjárás jobban, a betegségek és gyógyszerek kevésbé érdeklik a honi internetezőket.


A gasztro oldalak pedig azt erősítették meg ebben a hónapban, hogy nem lehet csak a tartalom alapján általánositani a site-ok között, hiszen körükben éppúgy találunk érdemben előre lépő, mint hátrébb csúszó, vagy éppen helyezését őrző weblapot.



Recent Posts

See All

Együttműködés az NMHH és az EDME között

Milyen lehetőségei vannak az online médiafelületek látogatottságára vonatkozó mérési módszerek fejlesztésének? Hogyan népszerűsíthető a mérés a piaci átláthatóság érdekében? Miként lehet az online vil

bottom of page